Developer
Portal

Certilia mobileID

Certilia mobileID2024-02-07T14:16:39+02:00

Jedinstvenost, sigurnost i pristupačnost za sve korisnike!

Certilia mobilna aplikacija u stvarnosti pruža ono što nazivamo slobodom upravljanja vlastitog digitalnog identiteta, uz najviše standarde sigurnosti popraćene eIDAS odredbama.

Kao takva, ona ne predstavlja samo aplikaciju za potpisivanje PDF dokumenata kvalificiranim elektroničkim certifikatima, već ujedno i aplikaciju kojom možete pristupiti raznim uslugama kao što su eGrađani, korisnički profili zaštićeni s 2FA zaštitom, digitalna arhiva i sl.

Mobilna aplikacija je besplatna za Android i iOS uređaje.

Cijena udaljenog certifikata za potpisivanje:
9,29 € (za 2 godine)

Cijena udaljenog certifikata za pečatiranje:
92,90 € (za 2 godine)

Do sada su nam povjerenje ukazali

i mnogi drugi…

Što sve mogu sa Certilia mobilnom aplikacijom?

Potpisivanje PDF dokumenata

Uz cloud kvalificirani elektronički certifikat direktno potpisuj PDF dokumente sa svog mobitela bilo gdje i bilo kada bez korištenja kartice i čitača kartice.

Validiranje dokumenata

Provjeri potpisani PDF dokument i ispravnost kvalificiranog elektročnikog potpisa na istom kako bi utvrdili valjanost dokumenta i njegovu pravnu snagu.

Upravljanje dokumentima

Organiziraj, šalji, zaprimi, izbriši, arhiviraj dokumente kroz samo nekoliko koraka putem online ili iOS i Android smartphone aplikacije uz visoku razinu sigurnosti.

Upravljanje identitetom

Kroz prijave Certilia autorizacijom u potpunosti odlučujete o dijeljenju svojih podataka prilikom svakog prihvaćanja privola za korištenje.

Integriranje u vlastiti sustav

Laka i brza integracija Certilia mobileID aplikacije s drugim sustavima i aplikacijama u svrhu podizanja razine sigurnosti i privatnosti kod iste. 

2FA Autentifikacija

Koristite Certilia mobileID kao pametni i sigurni put prema osjetljivim podacima i korisničkim profilima u drugim aplikacijama s 2FA autentifikacijom.

1.

Otvori reg.certilia.com klikni Kreni i odaberi sredstvo identifikacije

2.

Unesi tražene podatke za u za to predviđena polja.

3.

Aktiviraj korisnički račun putem linka kojeg smo ti poslali na email.

Često postavljena pitanja

Baza znanja

Kako bi svojim korisnicima omogućili što jednostavnije i sigurnije korištenje naših proizvoda i usluga kreirali smo bazu znanja putem koje možete jednostavno uz samo par klikova pogledati, ali i isprobati kroz interaktivna upustva bilo koji segment Certilia potpisne platforme i mobilne aplikacije.

Baza znanja
Go to Top